Kebabpaj LCHF

Jag kom på att jag har ju massor med recept på en gammal blogg, så jag börjar överföra de hit så allt är samlat! Hur bra som helst!
Och vi börjar med en av mina största favoriter: KEBABPAJ!

Kebabpaj LCHF

Pajdeg (hämtad från 56kilo):

3 dl mandelmjöl
0,5 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smör
1 ägg

  1. Mixa mandelmjöl och sesamfrön i blender/mixer.
  2. Blanda sedan ner resterande ingredienser och mixa till en deg.
  3. Tryck ut i pajform eller springform och nagga botten med gaffel.
  4. Låt vila i kylskåp ca 30 min.
  5. Grädda skalet i 175 g i ca 8 minuter tills skalet fått lite färg.
Fyllning:
1 pkt kebab (vi brukar ta 240gr)
1 stor gul lök
3 dl creme fraiche
1 dl majonäs
2 st tomater
2 vitlöksklyftor
(feferoni om man vill)
Riven ost
  1. Stek kebab och gul lök.
  2. Blanda ihop resten av ingredienserna i en skål bredvid.
  3. Häll i kebaben och löken i botten av pajen.
  4. I med fyllningen och riven ost.
  5. In i ugnen i ca 15 min. Klart!
 dsc_0014_51657546ddf2b36f4dd222c7dsc_0011_5165753dddf2b36f6ffcef9f
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s